Prijava

Prirodni crijep - prepokrivanje starog krova ili pokrivanje novog

Pečeni crijep je jedan od najstarijih i najprovjerenijih pokrova. Zahvaljujući tehnologiji danas se proizvodi u raznim oblicima i bojama, međutim prvi oblik i najkorišteniji u povijesti pokrivanja je svakako "biber" .

Iako danas je sve manje u uporabi zbog težine kojom opterećuje krov , gustog letvanja i kompliciranijeg pokrivanja , što poskupljuje cijelu investiciju . Isto tako ne podnosi blaže nagibe krova , jer onda podlijeva . Stoga sve više zamjenjuju klasični crijepovi, pero -utor.

 

Markanović

Internetska stranica: www.markanovic.hr/
Molim prijavite se ako želite komentarati

Prijava or Registracija

Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.
Prihvaćam!